Poster Emoties bij kinderen

21 June 2018

Merk je dat als jouw kind emotioneel is, je niet doordringt en praten geen zin heeft? Wil je je kind graag uit zo’n bui halen, maar is dit heel lastig? Als je kind emotioneel is, neemt zijn rechterhersenhelft (gevoelens) het over. En is het nodig om eerst te kalmeren en aandacht te geven aan zijn gevoelens en daarna pas over te gaan naar de inhoud en oplossing (linkerhersenhelft, logica). Bekijk de poster:

 

Lees hier het hele blog: Jouw kind emotioneel? Eerst kalmeren, dan praten!

Poster Emoties bij kinderen
Poster Emoties bij kinderen
4.5 door 4

Mijn kind praat kinderachtigMijn kind kan niet tegen kritiek
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster Emoties bij kinderen
4.5 door 4

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...