Weerbaarheidstraining kind

Zelfvertrouwen, weerbaarheid & grip op emoties
 • Je denkt eraan je kind op te geven voor een weerbaarheidstraining. Reden: op school, bij vriendjes, of thuis, trekt het zich terug, is het meegaand of geeft het niet aan wat wat het wil. Hieronder tref je de mogelijkheden bij Apetrotse Kinderen en hier vind je meer over ons.
 • Weerbaarheidstraining kind 4-7 jaar.

  Op een speelse manier oefent je kind bij deze weerbaarheidstraining in een klein groepje sociaal-emotionele vaardigheden. Hoe voel je je sterk, wanneer mag je best ‘nee’ zeggen, hoe vraag je het als je ook iets wilt, wat doe je als je boos bent, hoe kun je vrolijker over jezelf denken? Acht bijeenkomsten van 1 uur voor kinderen van 4-7 jaar. 

 • Weerbaarheidstraining kind 8-12 jaar.

  Is jouw kind tussen de 8 en 12 jaar? Dan is deze weerbaarheidstraining speciaal voor jouw kind. In de training gaat je kind in een klein groepje aan de slag met positief denken, hoe kom ik over, ontspannen, nee zeggen, omgaan met kritiek, plagen en pesten, oefenen van sociale situaties. Uitgangspunt is het leerdoel van je kind. Zes bijeenkomsten van 105 minuten. 

 • Individuele weerbaarheidstraining

  De weerbaarheidstraining voor kinderen van 8-12 jaar is ook individueel te volgen. Komen de data en tijden van de groepstraining je niet uit of wil jij liever één-op-één aandacht voor je kind? In vijf bijeenkomsten van 1 uur gaat je kind aan de slag met de inhoud van de groepstraining, passend bij het leerdoel van je kind. Op jullie eigen tijd werken aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden. 

 • Interesse in een training voor meer zelfvertrouwen?

  Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining? Met de weerbaarheidstrainingen van Apetrotse Kinderen krijgt je kind meer zelfvertrouwen, wordt het weerbaarder, sociaal vaardiger en leert het omgaan met emoties. Wil je weten wie je voorgingen? Lees de beoordelingen van andere ouders! 

  Weerbaarheidstraining kind
  4.9 door 96

 • Ik wil een gratis kennismakingsgesprek