Over ons

Wij zijn Apetrots!
 • Ieder kind heeft in zijn ontwikkeling dingen die minder vanzelf gaan en lastig kunnen zijn. Bij Apetrotse Kinderen vinden we dat daar niet direct een kinderpsycholoog of ‘dossier’ voor nodig is. En zien we het als een vaardigheid die je kind nog kan leren. Daarom helpen we kinderen met speelse, praktische en leerzame trainingen, zodat ze weten wat ze kunnen doen in een situatie die ze lastig vinden. Want ieder kind wil zich Apetrots voelen!
  • Zelfvertrouwen & weerbaarheid.
  • Trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • Gevestigd op een boerderij in Pijnacker.
  • Opgericht in 2013.
 • Apetrotse Kinderen

  Apetrotse Kinderen is gevestigd op een biologische boerderij in Pijnacker (nabij Delft/Zoetermeer). In onze kindvriendelijke ruimte en buiten geven we trainingen aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Onze trainingen zijn gericht op:

  • Zelfvertrouwen, zelfbeeld.
  • Weerbaarheid, assertief reageren.
  • Faalangst, fouten durven maken.
  • Omgaan met emoties.
  • Sociale vaardigheden. 
 •  

  Bekend van:

   

 • Welke training past bij mijn kind?

 • Onze trainers

  • Daniëlle Schollaart
   Pedagoog en kindercoach

   Daniëlle Schollaart

   Pedagoog en kindercoach

   In 2013 heb ik Apetrotse Kinderen opgericht waar ik vier dagen per week werkzaam ben. Met veel plezier en enthousiasme help ik kinderen en ouders om situaties aan te pakken die voor hen lastig zijn. Daarin houd ik van vrolijk, concreet en praktisch.
   Tijdens en na mijn opleiding HBO Pedagogiek en de post-HBO Kinder Personal Coach heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen, jongeren en ouders in diverse settingen, waaronder de jeugdzorg, opvoedondersteuning, kinderopvang en gehandicaptenzorg.

  • Morindy Verhage
   Pedagoog en trainer

   Morindy Verhage

   Pedagoog en trainer

   Bij Apetrotse Kinderen help ik kinderen met iets dat zij lastig vinden, waardoor zij zelfverzekerder en trotser weg gaan. Het geeft me voldoening om samen met het kind en de ouders positieve doelen op te stellen en te behalen. Mijn doel is: vrolijke kinderen én ouders. Vanaf dat ik een jong meisje was, wilde ik al met kinderen werken.
   Tijdens en na mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en ouders in diverse settingen, waaronder de medische zorg en kinderopvang.

 •  
  • Mijn zoon heeft veel geleerd op de training en heeft die ook erg leuk gevonden.

   Chris uit Hoofddorp
  • Wat betreft haar sociale vaardigheden: wij zien een verbetering en mijn dochter geeft zelf aan dat het beter gaat.

   L & A uit Utrecht
  • Als ouder leer je zelf ook hoe je situaties het beste aan kunt pakken wat voor mij persoonlijk heel veel goeds heeft gebracht. Ik voel me een stuk zelfverzekerder als moeder na de tips van Danielle!

   Anouck uit Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Wij zijn blij met het resultaat. Waar ze eerder bijna niets durfde te ondernemen, maakt ze nu al eigen keuzes om iets wel te durven doen

   R & M uit Vleuten
  • Ik had niet durven hopen dat onze dochter zulke mooie resultaten zou boeken. Niet alleen tijdens maar ook zeker nog nadien.

   Olga uit Hendrik Ido Ambacht
  • Wij hebben de juiste handvatten gekregen om verder te gaan. En zien al mooie verbeteringen.

   Daphne uit Nieuwerkerk
 • Ik wil een gratis kennismaking