Poster: Zo ga je om met kritiek

19 January 2016

Veel kinderen vinden het lastig om kritiek te krijgen. Ze denken dat ze iets fout doen of tekort schieten. Vaak komt dit omdat er in de kritiek geen onderscheid wordt gemaakt tussen je kind als persoon en zijn gedrag. Vindt jouw kind het ook moeilijk om met kritiek om te gaan? Leer je kind om de kritiek los te zien van wie het is als persoon. Deze infographic helpt jullie hierbij!

Infographic Omgaan met kritiek

Lees hier het hele blog: 5 Tips waarmee jouw kind leert omgaan met kritiek.

Zo ga je om met kritiek
Poster: Zo ga je om met kritiek
4.5 door 11

Zo leert je kind makkelijker te delenTips voor als je kind moeilijk tegen zijn verlies kan
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster: Zo ga je om met kritiek
4.5 door 11

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...