Poster: Omgaan met teleurstelling

5 July 2016

Is jouw kind teleurgesteld als het niet nog een ijsje mag? Of baalt je kind als hij een slechter resultaat heeft behaald dan hij hoopte? Omgaan met teleurstelling is een taak die kinderen in hun ontwikkeling moeten leren. Om dit goed te kunnen leren, heeft je kind het nodig dat je even stil staat bij zijn teleurstelling. In de infographic zie je hoe je dit kunt aanpakken:

 

Infographic teleurgesteld kind

Lees hier het hele blog: Help jouw kind te leren omgaan met teleurstellingen.

Omgaan met teleurstellingen
Poster: Omgaan met teleurstelling
4.3 door 4

Mijn kind verveelt zichRuzie tussen kinderen: hoe voorkomen en oplossen?
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster: Omgaan met teleurstelling
4.3 door 4

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...