Poster: Nee durven zeggen

30 May 2016

Durft jouw kind geen ‘nee’ te zeggen als het iets niet wilt? Bijvoorbeeld als een klasgenootje vraagt of hij het snoepje mag van jouw kind of als er wordt gezegd dat je kind stom is als hij niet meedoet. Best lastig om dan ‘nee’ te zeggen, want wat als die ander boos of verdrietig wordt? Bekijk de poster om te zien hoe jouw kind kan leren om ‘nee’ te durven zeggen.

Infographic Nee durven zeggen

Lees het hele artikel hier: Op deze manier help jij jouw kind om voortaan nee te zeggen. 

Nee durven zeggen
Poster: Nee durven zeggen
4.6 door 12

Zo leert jouw kind relativerenMijn kind vindt zichzelf lelijk
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster: Nee durven zeggen
4.6 door 12

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...