Poster: Leerstijlen, hoe is jouw kind slim?

2 February 2016

Je kind is voortdurend bezig met leren en de wereld ontdekken. Iedereen leert op zijn eigen manier. Hoe doet jouw kind dat? Is je kind een doener, houdt het van rijtjes stampen of denkt het in beelden? Kom erachter en begrijp waarom je kind sommige dingen moeilijk vindt, zoals rekenen of taal. Bekijk welke leerstijl jouw kind heeft of laat je kind zelf kiezen welke manier van leren hem aanspreekt.

Hoe is jouw kind slim

Lees hier het hele blog: Hoe is jouw kind slim?

Hoe is jouw kind slim?
Poster: Leerstijlen, hoe is jouw kind slim?
4.4 door 14

Op deze manier help jij je kind om voortaan nee te zeggenMijn kind heeft een hoge lat voor zichzelf
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster: Leerstijlen, hoe is jouw kind slim?
4.4 door 14

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...