Poster: Verlegenheid bij kinderen

21 June 2016

Is jouw kind verlegen en neemt het zelf weinig initiatief? Is je kind thuis ondernemend en durft het daar wel van zich te laten horen? Je wilt je kind graag helpen om minder verlegen te zijn en meer te durven. Alleen het heeft wat meer tijd nodig om te wennen en de kat uit de boom te kijken. Je helpt je kind dan door even samen te observeren en benoemen wat er om hem heen gebeurt. Als je kind de sfeer heeft geproefd en jullie samen hebben gekeken wat het kan doen, zal het makkelijker loskomen van jou. Na een tijdje neemt het uit zich zelf steeds meer initiatief, let maar eens op. Bekijk onderstaande infographic:

Infographic Verlegenheid bij kinderen

Lees hier het hele blog: Mijn kind is erg verlegen.

Verlegenheid bij kinderen
Poster: Verlegenheid bij kinderen
4.3 door 4

Mijn kind speelt altijd de baasMijn kind heeft een vol hoofd
Volg ons op Facebook
Wij zijn Apetrots!

Contact

Heb je een vraag of wil je gratis kennismaken? Bel:

Poster: Verlegenheid bij kinderen
4.3 door 4

085-4017182
Jouw kind ook Apetrots? Geef het op voor de training!
Jouw kind zelfverzekerd en weerbaar? Op maandag 12 november en donderdag 15 november start er een groepstraining voor 8-12 jaar! Je kind leert:
  • Hoe denk ik positief?
  • Wat wil ik zelf en wat voel ik?
  • Hoe kom ik voor mezelf op?
  • Hoe maak ik handig contact?
  • Hoe ontspan ik? En wat als ik boos ben?
  • En nog veel meer...